English Bahasa Indonesia German Francais
North Sulawesi – Indonesia View on Map
Follow us on:

Passport to Paradise info avond

 

Op maandagavond 18 januari 2016 organiseren duikreisorganisatie Dive and Travel, Murex Dive Resorts en onderwaterfotograaf Edwin van der Sande een Passport to Paradise info avond over de Passport to Paradise-trip die je naar Bunaken National Park, Bangka Island en Lembeh Strait brengt – drie fantastische bestemmingen in Indonesië.

Pim from Murex diving Bunaken Island

Heb je in november de videoblogs van onderwaterfotograaf Edwin van der Sande gevolgd op DuikeninBeeld? In zeven vlogs nam hij je mee naar de prachtigste en buitengewoon afwisselende duiklocaties rond Manado, Noord-Sulawesi. Voor hem begon het allemaal met een uitdaging – Onderwaterhuis.NL die hem vroeg de trip vast te leggen met de Panasonic DMC-FT30-actiecamera. En zo gebeurde het!

A cute Flamboyant Cuttlefish with Murex Bangka

Tijdens de Passport to Paradise info avond zal Pim van Schendel, manager van Murex Dive Resorts in Indonesië, zelf aanwezig zijn en vertellen over de drie resorts en de voordelen van de Passport to Paradise-trip. Het grootste voordeel? Je verliest geen kostbare duiktijd aan het reizen tussen de verschillende resorts omdat je onderweg duiken maakt op mooie, ongerepte locaties. Nog zo’n voordeel: geen duik is hetzelfde, de diversiteit van de duiklocaties is ongekend groot.

Edwin van der Sande heeft niet alleen gefilmd tijdens zijn trip. Hij is thuisgekomen met een serie prachtige ondewaterfoto’s, die hij op deze avond zal laten zien.

Candy Crab with Murex Manado

Medewerkers van Dive and Travel kunnen je ter plekke de ins en outs van de reis vertellen en hebben een scherpe aanbieding samengesteld.

De gratis Passport to Paradise info avond vindt plaats op maandag 18 januari in de winkel van Pacific Diving in Reeuwijk. We beginnen om 20:00 uur. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, vragen wij je vriendelijk je vooraf aan te melden.

Alvast in de stemming komen? Klik hier voor de vlogs.

Klik hier om je aan te melden.

Heb je vragen over de Passport to Paradise info avond, dan kun je mailen naar info@duikeninbeeld.tv.

Alle foto ©Edwin van de Zande – plonskont.nl

 

Archives

Sign up to our Newsletter:

Loading...
%d bloggers like this: